Les VII Jornades d’Estudis del Pla d’Urgell es faran a Bell-lloc d’Urgell

0

Bell-lloc d’Urgell acollirà les VII Jornades d’Estudis sobre el Pla d’Urgell. A partir del 4 de maig i fins al 15 de juliol s’obre el període per presentar propostes de comunicació. Les jornades es celebraran el dissabte 22 d’octubre de 2016.

Seguint en la línia encetada per les edicions anteriors, les Jornades seran coorganitzades per l’ajuntament de Bell-lloc i Mascançà, amb el suport de la Universitat de Lleida, que des de fa uns anys connecta a la comunitat científica més acadèmica. El repte d’aquestes jornades serà apropar-se al centenar d’investigacions realitzades sobre el Pla d’Urgell. Fins a les jornades de Torregrossa s’havien presentat al voltant de 75 recerques que es veuran superades aquest octubre a Bell-lloc. Com cada any, la temàtica és oberta a tot tipus de recerques i investigacions que tinguin com a marc d’estudi i treball la comarca del Pla d’Urgell. Fins a dia d’avui, les Jornades han comptat amb una participació disciplinar força àmplia que va des de la botànica, la zoologia, la història, l’antropologia, l’agronomia, l’arquitectura, l’art, la filologia, la geografia, l’etnologia o la sociologia.

El programa definitiu es publicarà a principis d’octubre de 2016 i s’anunciarà els participants, les recerques i les activitats paral·leles que s’organitzaran.

mascança

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.