L’Escola d’Art Leandre Cristòfol acull una exposició de crítica social

0

El vestíbul de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol inaugura avui la mostra “BIO POLÍTIQUES 1+1+1…” a cura d’Aureli Ruiz, que comparteix espai amb Enric Maurí, Ro Caminal i La Trastera. L’exposició podrà veure’s fins al 22 de desembre de dilluns a divendres de 9 a 15 hores i de 17 a 20,30 hores (17 a 19 hores els divendres a la tarda).

Aquesta mostra és una reflexió crítica sobre la societat actual que planteja com, d’un temps ençà, el nostre cos està sotmès constantment a una progressió accelerada d’esdeveniments i quantitats ingents d’informació i dades. La mostra qüestiona que aquesta acceleració exponencial sigui beneficiosa per les nostres capacitats tant cognitives com instrumentals i considera que es tracta d’una mena de deliri del qual som captius i que ens mena a una cursa contínua, és a dir, sense poder aturar-nos. Les propostes portades a terme pels artistes de l’exposició no sempre fan esment d’aquesta reflexió i crítica, però dibuixen en general una biopolítica pròpiament contemporània i global, on el nostre cos fa cursa.

Foto Paeria

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.