L’estació de Tavascan obrirà el dia 6 de desembre les seves instal·lacions

0

L’estació d’esquí de Tavascan està últimant l’inici de la seva temporada amb l’obertura de totes les seves instal·lacions per aquest dimecres 6 de desembre. D’aquesta manera s’inaugurarà oficialment la nova temporada de neu on tots els seus usaris podran gaudir de la versatilitat  d’aquesta estació del Pallars Sobirà, ja que compta amb la possibilitat de practicar-hi esquí alpí, nòrdic, de muntanya, viatges amb l’Snow Retrac, escola d’esquí i lloguer de material, entre altres.

Entre les novetats de la temporada destaca el noi espai Ferran Latorre i activitats per promoure la seguretat a la muntanya, una nova activitat d’immersó al Freeride, posant també a disposició dels esquiadors varis equips de Freeride d’alta gamma, per tal que puguin aprofundir en aquesta disciplina i que aquells dies de “powder” ningú es quedi sense poder sentir el que és flotar sobre la neu. Tavascan també oferirà per primera vegada la possibilitat d’aprendre Telemark de la mà de professionals formats en aquesta disciplina. També hi haurà a disposició diversos equips de Telemark de vàries mides per tal que tothom tingui la possibilitat d’esquiar amb el taló lliure.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.