L’excoordinador de l’Assemblea Nacional Catalana a Tàrrega declararà el dia de Sant Jordi

0

El que va ser coordinador de l’ANC a Tàrrega fins al passat mes de març, Salvador Bori, haurà d’anar a declarar als jutjats de Cervera acusat d’haver organitzat un acte il·legal. Serà el pròxim 23 d’abril, dia de Sant Jordi, a les 11:30.

Es tracta de la concentració de protesta pels dos mesos d’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart del 16 de desembre passat, per a la qual s’havia demanat, segons l’entitat, permís, d’acord amb “la coneguda com a Llei Mordassa i que va ser expressament denegat en ser considerat, per la Junta Electoral provincial, un acte de campanya”.

Bori se sent “una víctima més de la campanya de persecució política que des de l’Estat es duu a terme per criminalitzar l’independentisme”. De fet, l’exdirigent ha llegit una declaració preparada i ha preferit no respondre a preguntes dels periodistes. Per la seva banda l’actual coordinador, Carles López, ha mostrat el seu suport tant personal com de tota l’ANC a l’excoordinador. Ha subratllat que seran al seu costat, com ho estaran sempre en el cas de tots els encausats per qüestions polítiques.

Foto ANC Tàrrega

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.