Lleida acull la trobada estatal del Centre de Preparació al Matrimoni

0

La ciutat de Lleida acull aquest cap de setmana les 46 Jornades Estatals del Centre de Preparació al Matrimoni (CPM). Aquest és un moviment d’Església que té com a missió l’acompanyament de parelles en la preparació immediata a contraure el sagrament del matrimoni. El lema de la trobada serà “CPM hoy. Mirada abierta a los signos de nuestro tiempo”.

La trobada acull a parelles formadores, procedents d’una desena de diòcesis de l’Estat que treballen en la pastoral de la preparació al matrimoni. Hi participen un centenar de persones. Les jornades pretenen ser un espai de reflexió i compten amb diversos tallers per aprofundir entre altres temes, dinàmiques, recursos i metodologies amb les parelles, l’aplicació de les noves tecnologies en els diàlegs CPM, la comunicació i l’obertura a les noves situacions de la parella en la nostra societat. Les jornades estaran coordinades per Montserrat Esquerda, doctora i psicòloga, i hi participen entre altres, Mossèn Gaspar Mora, doctor en teologia moral, i Fidel Delgado, psicòleg clínic.

Foto Bisbat de Lleida

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.