Lleida celebra el Dia Internacional dels Drons al Magical Media

0

L’associació Lleida Drone ha celebrat aquest matí la tercera edició del Dia Internacional dels Drons al Magical Media, una iniciativa en què ha comptat amb la col·laboració del Parc Científic i Tecnològic de Lleida. Enguany, els assistents al Dia Internacional dels Drons han pogut gaudir d’un simulador de vols. Una segona novetat d’aquesta edició ha estat la possibilitat de presentar un projecte de manera espontània durant 15 minuts, a la zona Speaker’s Corner. A més, Lleida Drone ha col·locat al Magical una xarxa de 4.500 metres cúbics per a les exhibicions de vols de drons.

Per altra part, els estudiants de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida, becats pel programa Google Summer of Code, han presentat públicament els seus projectes elaborats al Lleida Drone Lab i el Liquid Galaxy Lab del Parc Científic. Lleida és l’única ciutat del sud d’Europa que s’afegeix a aquest esdeveniment internacional, que celebren 150 països per difondre la tecnologia dels drons.

Foto Paeria

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.