Lleida celebra el Dia Mundial de la Ràdio a la sala Alfred Perenya

0

La sala Alfred Perenya de la regidoria de Cultura ha acollit avui durant 12 hores, de les vuit del matí a les vuit del vespre, la celebració del “Dia Mundial de la Ràdio” a Lleida. La trobada h acomptat amb la participació de 14 emissores de les Terres de Lleida (Alpicat Ràdio, Ràdio Balaguer, Ràdio Les Borges, Catalunya Ràdio, Cope Lleida, Emun FM, Onda Cero, Ràdio Ponent, RNE, Ràdio Rosselló, SER Ràdio Lleida, Ràdio Seu, Ràdio Tàrrega i UA1 FM), que han fet torns durant tota la jornada davant del públic. També s’ha posat enfront dels micròfons alumnes del Grau de Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la UdL i del cicle de Vídeo, discjòquei i so de l’institut Caparrella.

La tinent d’alcalde, Montse Parra, ha participat en la benvinguda de la jornada, que també ha comptat amb la presència d’uns 270 alumnes dels centres Fedac Lleida, Lestonnac, Castell dels Templers, Sagrada Família, Santa Anna i Cervantes que tenen l’oportunitat de conèixer de primera mà com es fa la ràdio. És el tercer any que se celebra aquesta jornada a Lleida, coincidint amb la data del 13 de febrer. Els dos primers va tenir lloc a la plaça Sant Joan.

Foto Paeria

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.