L’oferta turística lleidatana es promociona a Stuttgart

0

La Diputació de Lleida promociona aquest cap de setmana al mercat alemany el conjunt de l’oferta turística de les comarques de Lleida amb especial incidència amb l’oferta vinculada amb el turisme actiu i de natura en el marc de la fira Fahrrad & Erlebnisse, que se celebra a la ciutat d’Stuttgart. Amb la participació en aquest saló, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida enceta la seva presència a algunes de les principals fires turístiques per aquest any 2018 a Europa i també en el conjunt de l’Estat espanyol per tal de promocionar l’oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida.

Foto Diputació de Lleida

El Patronat de Turisme participa en la fira Fahrrad & Erlebnisse dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme amb un taulell amb la marca Pirineus, on hi ha representades totes les comarques del Pirineu de Lleida. El certamen s’ha inaugurat aquest matí i romandrà obert al públic fins demà diumenge. Aquesta fira és una de les més grans i reconegudes del sector turístic a Alemanya, on hi ha més de 2.000 estands d’arreu del món per oferir diverses opcions de vacances als alemanys i amb un especial interès pel sector del càmping, el senderisme i el món de la bicicleta. L’any 2017 va rebre 235.000 visitants.

El Patronat de Turisme donarà a conèixer l’oferta del Pirineu i les Terres de Lleida vinculada amb la natura, el senderisme i el cicloturisme amb informació sobre rutes i establiments, àmbits en els quals encaixa de forma directa amb el perfil del visitant d’aquest saló, el qual cerca destinacions vinculades amb la natura i el senderisme arreu del món tant per fer de manera individual com mitjançant viatges organitzats i grups d’excursionistes. El Pirineu de Lleida i el conjunt del territori són tot un referent pel que fa a amb el turisme de natura i amb les activitats de senderisme i cicloturisme, tenint en compte que compta amb l’únic Parc Nacional de Catalunya, 2 parcs naturals i diferents espais naturals protegits. El territori també compta amb una extensa xarxa de rutes de dificultat variable i aptes per fer a peu i/o amb bicicleta, a més d’esports d’aventura.

El mercat alemany representa el 8,7 per cent del turisme estranger que anualment reben les comarques de Lleida i ocupa el tercer lloc en importància després de França, que ostenta el 43,5 % i el Regne Unit amb el 8.90 % dels visitants internacionals, segons les dades de 2016. El turisme estranger a les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida va representar l’any 2016 el 15,60 per cent del nombre total de turistes. Encara no es disposen les dades de la procedència dels estrangers de l’any 2017.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.