Malestar al PP de Lleida per la presencia de l’exsocialista Dante Pérez a la candidatura del 21-D

0

Malestar al PP de Lleida per la presencia de l’exsocialista Dante Pérez a la candidatura del 21-D

No totes les veus del PP a Lleida estan d’acord amb la decisió de la direcció d’incloure l’exsocialista i alcalde de Gimenells Dante Pérez a la candidatura dels populars per a les eleccions a Catalunya del pròxim 21 de desembre. El portaveu del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Lleida, Joan Vilella, ha criticat aquesta decisió a través d’una piulada a Twitter aquest divendres. En la seva opinió incloure de número 2 “un socialista rebotat posa en evidència la decadència del PP de Lleida”.

@joanvilella_

Llorens discrepa de Vilella, i defensa el fitxatge de Dante Pérez, ja que “incrementa les possibilitats d’aconseguir dos diputats del PP a Lleida”

Per la seva banda, Jose Ignacio Llorens, diputat per Lleida del Partit Popular, ha discrepat de Vilella, i ha explicat que considera Pérez “un gran fitxatge” que “incrementa les possiblitats d’aconseguir dos diputats pel PP a la circumscripció electoral de Ponent”.

Imatge d’arxiu de Llorens i Dante Pérez

 

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.