Més de 140 alumnes lleidatans participen al Mercadet Escola d’Emprenedors

0

Aquest divendres s’ha celebrat a Lleida el Mercadet Escola d’Emprenedors, organitzat conjuntament entre el consorci GlobaLleida i l’Institut Municipal d’Ocupació, IMO. Una iniciativa de foment de l’emprenedoria  en la que els alumnes dels  centres educatius que participen en el programa EJE- Empresa Joven Europea i PEP- Petits Empresaris de Ponent han posat a la venta els seus productes.

Com a novetat, aquest any, des del CRP (Centre de Recursos Pedagògics) s’ha iniciat el Projecte PEP “Petits Empresaris de Ponent” format per 4 centres educatius de primària, que s’han sumat als 5 centres d’ESO, PFI i Formació Professional. Els alumnes d’aquests centres educatius durant aquest curs escolar han dissenyat petites empreses amb l’objectiu final de vendre els seus productes  i fer-ne  difusió en una desena de  paradetes en el Mercadet organitzat avui, a la plaça de la Catedral de Lleida.

Els productes que s’han comercialitzat són principalment productes agroalimentaris i artesans com productes alimentaris, bijuteria, plantes i manualitats. Cada empresa ha fet una inversió d’un mínim de 60€ i un màxim de 300 i posteriorment s’analitzaran i es repartiran els beneficis obtinguts de la mateixa manera que qualsevol empresa real.

El professorat dels centres ha manifestat la il·lusió perquè aquest projecte s’ampliï i arreli a la resta de centres educatius, un projecte amb què s’han treballat amb molt èxit les competències curriculars d’educació primària i secundària obligatòria que inclouen les vuit competències bàsiques que ha d’assolir l’alumnat en finalitzar l’educació bàsica com: la comunicativa, lingüística i audiovisual, la artística i cultural, el tractament de la informació i competència digital, la matemàtica així com l’autonomia i iniciativa personal, social i cultural.

Mercadet Escola Emprenedors

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.