Neix la primera missatgeria ecològica i sostenible de Lleida: Missatgeria amb Cor

0

La Fundació Entre Tots i per al Bé de Tothom (Llars del Seminari), l’empresa Troca, i l’empresa Troballes (empresa d’inserció laboral de Càritas) han creat l’empresa Missatgeria amb Cor, la primera missatgeria ecològica i sostenible de Lleida. Es tracta d’una empresa de missatgeria de darrer quilòmetre i energèticament sostenible. Aquesta iniciativa generà llocs de treball d’inserció per a persones residents les Llars del Seminari i altres persones en situació de vulnerabilitat.

Foto Bisbat de Lleida

Missatgeria amb cor és un projecte innovador, ecològic i pioner per donar un servei de missatgeria sostenible, eficient i segur a empreses, comerços i particulars i de la ciutat. L’empresa ha començat a treballar amb quatre persones, tres d’elles són llocs de treball d’inserció (dos són residents a les Llars del Seminari).

Només utilitzarà vehicles ecològics. És per això que començarà amb dues bicicletes, una motocicleta elèctrica i un tricicle també elèctric garantint d’aquesta manera les ‘emissions zero’. Missatgeria amb cor té tarifes adaptades a tot tipus d’enviament, en diferents modalitats com ’24 hores’, en el dia, ‘express’ o immediata. També compta amb punts d’entrega de paquets en segon intent i recollida de devolucions. La nova empresa tindrà la seva seu al Carrer Canonge Brugulat, 23 (Baixos) de Lleida.
La Fundació entre Tots i per al Bé de Tothom gestiona les Llars del Seminari, la iniciativa social impulsada pel Bisbat de Lleida per oferir habitatge a famílies sense recursos. Actualment, hi viuen 18 famílies (32 adults i 27 menors).

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.