Núvols i possibilitat de precipitacions de cara al migdia al Pirineu

0

Cel molt ennuvolat o cobert en general, tot i que amb algunes clarianes transitòries. A primera hora del matí s’espera algun ruixat feble i dispers a l’extrem nord-est, així com de forma més aïllada a punts del Pirineu, Prepirineu i nord de la depressió Central, que desapareixeran ràpidament. Novament a partir de migdia s’esperen precipitacions en forma de ruixats aïllats a qualsevol punt, sobretot al quadrant nord-est de Catalunya i al massís del Port. Seran d’intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats minses o poc abundants, localment abundants al quadrant nord-est. La cota de neu es situarà entorn dels 1000 metres, tot i que a primera hora del dia serà d’uns 700 metres i durant la tarda de forma puntual baixarà entorn dels 800 metres, localment més baixa en moment de ruixat.

La temperatura màxima serà lleugerament més baixa. Oscil·larà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu i la depressió Central, i entre 9 i 14 ºC al prelitoral i litoral.

meteo.cat

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.