Observació del cel nocturn aquest divendres a les Borges

0

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha organitzat per aquest divendres, 11 d’agost, i coincidint amb la pluja d’estels una excursió per observar el cel nocturn. La jornada comptarà amb la presència d’Adolf Boldú, l’autor borgenc del llibre d’astronomia Arran de Cel i s’iniciarà a les 21.30 hores a l’Espai Macià de les Borges oferint una xerrada sobre les Perseides, conegudes com a Llàgrimes de Sant Llorenç.

Seguidament, als voltants de les 22.30 hores, els assistents que ho desitgin es podran traslladar fins a Sant Salvador on es durà a terme l’observació nocturna. Es recomana que els participants portin una màrfega (o una manta), una llanterna, uns prismàtics i cotxe per realitzar el desplaçament fins a Sant Salvador.

La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha volgut “animar als borgencs i les borgenques a aprendre diferents curiositats del món de l’astronomia de la mà d’Adolf Boldú i a gaudir d’aquesta nit d’estiu tan única que brinda la pluja d’estels”.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.