Placa de les penyes i l’Associació Amics del Lleida per a Idiákez

0
Placa per a Idiákez

Placa per a Idiákez

Imanol Idiákez ha estat tècnic del Lleida Esportiu durant dos temporades i ha quallat entre l’afició blava. Malgrat posar-lo en dubte en alguna ocasió, sobretot el seu primer any en què l’equip va quedar fora del play off, Idiákez s’ha guanyat el cor dels seguidors del Lleida Esportiu i ha aconseguit el que mai ningú havia aconseguit: que l’ascens a 2A depengués tan sols de la gravetat. Si l’últim xut de penal de Rubio hagués creuat la línia de gol després de tocar al travesser, potser ara estariem celebrant l’ascens. Però els penals no deixen de ser una loteria. Amb tot, l’Associació Amics del Lleida Esportiu i les penyes Rudes Lleida, És Un Sentiment i Molo Esportiu han lliurat avui després del partit una placa commemorativa per a Imanol Idiákez per agraï-li aquests mesos de futbol i de somni, malgrat totes les qüestions extraesportives que havien fet saltar totes les alarmes al club blau.

Representants de les penyes han lliurat la placa a Idiákez, que s’ha mostrat emocionant per aquest gest. El tècnic, que ja va anunciar fa unes setmanes que se n’anirà a Xipre ja no torna amb l’expedició blava a Lleida.

Foto @FemLoLleida

Foto @FemLoLleida

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.