Postureig de Lleida recapta 25.000 euros per a una vintena d’entitats durant el 2017

0

L’administrador de la pàgina Postureig de Lleida, el senyor Postu, ha recaptat durant aquest any 2017 un total de 25.000 euros per a una vintena d’entitats solidàries de les comarques de Lleida. Els diners s’han recaptat a través de les diverses iniciatives que ha dut a terme, i sobretot amb la venda de postuxapes, tot i que nombroses empreses del territori lleidatà també han participat en les diferents causes amb les que col·labora. Al llarg d’aquesta setmana els responsables de les entitats han recollir els diners que s’han recaptat per a cadascuna d’elles. D’entre les aportacions destaquen els 1.600 euros recaptats per l’IRB Lleida amb la xapa #ILoveBigotis per la lluita contra el càncer de pròstata i testicle, els 1.700 a favor de l’AFALL, Associació d’Amics i Familiars de malalts d’Alzheimer amb la xapa #ILovePadrins, els 2.300 euros per a AFANOC amb la venda de la xapa #ILoveXiquets, 3.000 euros per a projectes per a la infància de Creu Roja Lleida amb #ILoveKets i els 4.300 euros per l’Associació Aremi amb la xapa #ILoveTractors.

D’altra banda, el senyor Postu a través de les xarxes socials també informa i col·labora amb nombroses iniciatives solidàries que tenen lloc arreu del territori i per aquesta campanya de Nadal també hi ha el #PostuCaganer que ajuda a la promotora Prosec de Lleida, la #PostuBirra i el #PostuLlibre amb els quals també recapta diners per a totes les entitats.

@postureiglleida

 

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.