Precipitacions febles però persistents durant el dia d’avui que s’estendran a tot el territori

0

Fins a migdia el cel romandrà molt ennuvolat en general per núvols que circularan d’oest a est. A partir de llavors s’obriran clarianes alhora que creixeran nuvolades, sobretot al Pirineu, Prepirineu, als Ports, al quadrant nord-est i a la serralada prelitoral. Al final del dia la nuvolositat minvarà en conjunt.

Fins al migdia s’esperen precipitacions febles, i localment moderades, a la meitat oest i nord, i no es descarta a altres punts del país. A partir de la tarda afectaran el Pirineu i Prepirineu, la serralada prelitoral i punts de la Catalunya Central. És probable que les precipitacions vagin acompanyades de tempesta i no es descarta que també de calamarsa. S’acumularan quantitats de precipitació minses o poc abundants en general. La cota de neu rondarà els 2100 metres.

La temperatura màxima serà lleugerament o moderadament més baixa en general i es mourà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 18 i 23 ºC al litoral i prelitoral sud i entre 15 i 20 ºC a la resta.

meteo.cat

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.