Què passa a l’L7 de Lleida?

0

“En hores punta, aquesta gran afluència implica que, fins i tot, el transport de porcí, sigui un luxe al seu costat” així de durament criticava una usuària dels autobusos de Lleida el funcionament de l’L7 al nostre diari. No és per a menys, una de les línies més llargues de transport públic de la ciutat veu cada dia com la massificació obliga a alguns conductors a no acceptar més passatgers (o aquests ja ni s’atreveixen a pujar a les llaunes de sardines). Per no parlar d’horaris que no es poden complir ni en el país de la piruleta. Dimarts, un vehicle d’aquesta línia va envestir un cotxe a Rambla d’Aragó, deixant cinc persones ferides. Què passa en aquesta línia?
Sens dubte, la darrera reforma que es va fer dels autobusos va resultar un autèntic desastre, per molt que es maquillin els números gràcies a la gratuïtat d’una part dels usuaris. Però si una línia s’endú el premi al despropòsit i la mala gestió, és l’L7. Com deia la lectora del nostre diari, no és d’estranyar que hi hagi gent que agafi el cotxe. I això, per a un ajuntament que es vanagloria de la seva “revolució verda” és sens dubte una molt mala notícia. Tot i que pitjor notícia és per totes les persones que diàriament el tenen (o intenten) agafar.

No m'agradaM'agrada (0, 2 vots)
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.