Renovada part de la xarxa elèctrica de baixa tensió a Alpicat

0

La companyia elèctrica Endesa ha finalitzat recentment les obres de renovació de part de la xarxa elèctrica del municipi d’Alpicat, al Segrià, que millorarà el servei als clients del mateix municipi. Concretament, s’han substituït 320 metres del cablejat existent per un de nou tipus trenat dins dels plans de la companyia per la millora contínua de les seves infraestructures elèctriques.

En concret, s’ha renovat part de la xarxa convencional de baixa tensió per un nou sistema de cable trenat que representa una reducció important de les mides i l’amplitud física de la línia. La qual cosa dota aquesta part del municipi d’una renovada xarxa més robusta i resistent als fenòmens meteorològics adversos, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, evitant contactes no desitjats per culpa del vent o d’altres agressions externes.

Els treballs, que s’han realitzat als afores del municipi i han suposat una inversió de gairebé 7.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia, formen part del pla de manteniment i millora tecnològica de les infraestructures elèctriques al Segrià.

Xarxa elèctrica a Alpicat

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.