Ros celebra la concessió d’un milió d’euros del Ministeri de Foment per al nou Museu d’Art de Lleida

0

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha mostrat la seva satisfacció per la concessió d’1.088.907’32 euros del Ministeri de Foment per al nou Museu d’Art de Lleida, l’actual Museu Morera que s’ubicarà a l’edifici de l’antiga Audiència Provincial. La dotació prové dels fons que es generen per a l’1’5% Cultural com a conseqüència de l’execució d’obra pública.

El paer en cap ha remarcat el Museu d’Art de Lleida “és un projecte emblemàtic d’aquest mandat a l’Ajuntament” i ha agraït al Ministeri de Foment la seva implicació i valoració del projecte, de la mateixa manera que ja ho va agrair en el cas de la Generalitat i de la Diputació de Lleida:

“És important que el Museu Morera, en el seu centenari, ha aconseguit sumar esforços de totes les administracions sense exclusió: Europa amb els Fons FEDER, l’Estat, la Generalitat, la Diputació de Lleida i la Paeria. És una mostra que la col·laboració institucional és bàsica per al desenvolupament de projectes de ciutat i de territori, específicament, de l’àmbit cultural”. La dotació del Ministeri de Foment representa el 22’28 per cent del pressupost total de l’actuació.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.