Ros rep la nova junta de Societat Civil Catalana a la Paeria

0

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del tinent d’alcalde Joan Gómez, ha rebut aquest dimarts a la Paeria la nova junta de Societat Civil Catalana, encapçalada per José Rosiñol. L’alcalde ha conegut quines són les accions que pròximament promourà l’entitat, com les mobilitzacions a Madrid i Barcelona, els dies 17 i 18 de març, respectivament. Els vicepresidents de l’entitat, Òscar Uceda i Míriam Tey, també han assistit a la reunió a l’Ajuntament, així com la regidora Dolors López. José Rosiñol relleva en el càrrec l’arquitecte lleidatà, Mariano Gomà.

Foto Paeria

Ángeles Ribes: “Treballem per afavorir la concòrdia i no la divisió entre els ciutadans i perquè Lleida sigui de tots”

Ribes ha volgut agrair als representants de SCC la trobada i ha aprofitat l’ocasió per reconèixer la seva tasca “a favor de la convivència i la unió perquè Catalunya torni a la normalitat”, i ha afirmat que “l’únic que ha fet el ‘procés’ ha estat dividir la societat catalana”. En aquest sentit la regidora de Cs ha assenyalat que “Ciutadans està vivint en primera persona aquest procés de fractura” i s’ha referit als atacs i pintades registrats a la seu del partit, així com les amenaces personals rebudes per membres de Ciutadans Així mateix, la portaveu de Cs Lleida ha posat en valor que “la feina feta per Cs a l’Ajuntament de Lleida des de 2015 està servint per demostrar que els partits que respectem la convivència, la democràcia i l’estat de dret poden treballar junts per garantir el respecte a la llei, la neutralitat institucional i les llibertats de tots els catalans”. “Treballem per afavorir la concòrdia i no la divisió entre els ciutadans i perquè Lleida sigui de tots” han dit per finalitzar.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.