Soler afirma que Ciutadans impulsarà les reformes que Lleida necessita en matèria econòmica i social

0

“Cs és el partit de centre, útil i transversal que impulsarà les reformes que Lleida necessita en matèria econòmica i social”. Així ho va dir ahir el candidat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, en declaracions als mitjans de comunicació durant un ‘Cafè ciutadà’, iniciativa del partit en la qual la gent pot preguntar les seves inquietuds als dirigents de la formació en una xarrada. “Als autònoms o als aturats ningú els pregunta per la seva ideologia quan van a demanar un préstec al banc o quan estan a la cua de l’atur”, va declarar després de recordar que “urgeix un govern que pensi en tots els catalans i treballi per a tots ells”. Per això, va demanar “omplir les urnes de sentit comú i il·lusió, que és el que representa Cs”.

Foto C’s

Per la seva banda, el portaveu d’Ocupació i Seguretat Social de Cs en el Congrés dels Diputats, Sergio del Campo, va assegurar que “Catalunya sempre ha sigut una terra d’oportunitats i progrés fins que el separatisme ho va destrossar tot”. A més, amb motiu del 39 aniversari de la Constitució Espanyola, va afirmar que la Carta Magna “és el paraigües sota el qual hem viscut el major període de pau, consens i prosperitat” i ha afegit que Puigdemont i Junqueras “han aconseguit la fugida de 3000 empreses intentant vulnerar-la”.

Durant el transcurs del ‘Cafè ciutadà’, del Campo va fer un repàs de les mesures que el seu partit ha impulsat en el Congrés en matèria d’ocupació i emprenedoria: “Cs ha aconseguit impulsar la Llei de mesures urgents del treball autònom i una subcomissió que suposaran la major reforma en el treball autònom dels últims 10 anys”.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.