Tàrrega celebra amb èxit la 5a Lan Party, que assoleix la xifra rècord de 220 inscrits

0

Tàrrega celebra aquest cap de setmana amb força èxit de participació la 5a edició de la seva Lan Party, anomenada Targalan. Es tracta d’una trobada d’aficionats a la informàtica i les noves tecnologies que comparteixen videojocs i continguts en xarxa ininterrompudament durant 48 hores. El certamen, que arrencà divendres i finalitzarà diumenge a la tarda, assoleix el seu rècord de participació amb 220 inscrits. Aquest fet certifica la consolidació de la proposta, segons han expressat els seus organitzadors, l’Associació Agrat. La 5a Targalan rep també el suport de l’Ajuntament de Tàrrega mitjançant les regidories de Joventut i Esports. Destaca en aquest sentit la cessió del Pavelló Municipal d’Esports com a escenari de la trobada.

Avui dissabte han visitat la 5a Targalan representants del consistori encapçalats pel regidor Jaume Folguera, coordinador de l’Àrea de Polítiques de la Ciutadania. Folguera ha subratllat el creixement constant que ha experimentat la Lan Party de Tàrrega al llarg dels anys i ha felicitat els organitzadors per l’èxit d’inscripcions. També ha avaluat en positiu l’acord amb el Club Natació Tàrrega, que permet als participants d’accedir gratuïtament a les piscines municipals per apaivagar les estones de calor.

Enguany els protagonistes de la Targalan són els “youtubers”, un fenomen que ha revolucionat el món audiovisual a Internet i que compta amb una elevada quantitat de seguidors. Així, s’ha convidat el popular “youtuber” David Amorín “DamKalloh”, responsable del canal La Taberna de Dam, el qual té prop de 40.000 subscriptors. Amorín ha narrat la seva fructífera activitat a les xarxes, gràcies a la qual ha estat cridat com a creador de continguts per a grans marques. Entre altres facetes, Amorín és jugador professional del videojoc Hearthstone.

Paral·lelament, els videojocs continuen com a reclam de participació a la Targalan. Els inscrits competeixen en xarxa disputant-se fins a 3.800 euros en premis. League of Legends, Counter Strike, Overwatch o el Rocket League són alguns dels videojocs en què es basen les competicions. Alhora s’ofereix una exposició de consoles antigues a càrrec de Retroscroll, exhibint al públic venerades peces de col·leccionista. Al programa d’activitats no falten el concurs de llançament de disc dur, ping-pong o modelatge artístic per crear figures de plastilina.

Visita institucional amb el “youtuber” David Amorín

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.