Toni Postius vol presentar una llista electoral el màxim de transversal

0

L’alcaldable a la Paeria de Lleida del PDeCAT, Toni Postius, ha explicat avui que ha iniciat una ronda de contactes amb personalitats de la societat civil lleidatana amb la idea de bastir una llista electoral el més transversal possible de cara a les eleccions municipals de l’any que ve. De fet, Postius ho va transmetre al president Carles Puigdemont en la reunió que van mantenir aquest dilluns a Waterloo i que tenia com a principal motivació anar-lo a informar de la seva designació com a candidat en les primàries del PDeCAT de Lleida del mes passat.

Foto PDeCAT

Postius, que ha convocat una roda de premsa per donar compte del contingut de l’entrevista a Bèlgica, ha explicat que aquestes trobades amb gent de la societat lleidatana no són només per incorporar persones a la seva futura llista “sinó per sumar esforços a l’entorn d’un projecte que pugui recuperar la dignitat de la Paeria”. “He detectat moltes ganes de canvi en molts àmbits de la ciutat, i voluntat de participar d’aquest canvi. Això es pot fer des de molts àmbits, comprometent-se políticament o ajudant des de fora”, ha comentat Postius, que també ha dit que també compta amb “els actuals regidors perquè tothom aporti el seu gra de sorra”.

Sobre la marca electoral amb que es presentarà als comicis, Postius ha dit que “aquest no és el tema ara mateix”. Ha deixat clar que ha estat elegit pel PDeCAT per encapçalar la llista i que més endavant “el partit decidirà sota quin paraigües concorre a les urnes”. Amb tot, “ara és el moment d’escoltar el màxim de gent i de fer crèixer un moviment que sigui el màxim d’ampli i representatiu de la societat lleidtana”. Ha recordat que “l’ajuntament s’ha posat d’esquenes al país, al Govern i al que estava passant al conjunt de Catalunya” i que un dels seus objectius serà “capgirar aquesta situació i que la màxima institució de la ciutat recuperi l’orgull i la dignitat que han mirat de prendre-li el tripartit del 155 i l’alcalde Ros”.

Sobre la trobada amb el president Puigdemont, Postius ha destacat que va veure el president “fort i determinat”. “L’exili no ha restat en ell ni un punt de la seva convicció en l’aposta per la República i creu que Lleida ha de tenir un paper determinant i protagonista en la construcció del nou país”.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.