Torna la marxa de resistència Borges-Riu Set

0

El diumenge 25 de març, el Centre Excursionista Borges-Garrigues torna a organitzar la marxa Borges-Riu Set, una caminada de resistència de 55 km que es va estrenar l’any passat, amb 250 participants, com a substitució de la Borges-Montblanc que s’havia celebrat en els anteriors vuit anys. L’entitat ha confirmat l’aposta pel nou format, circular i íntegre dins la comarca de les Garrigues. El recorregut, amb sortida i arribada a les Borges Blanques, recorre el paisatge propi del secà garriguenc i passa per alguns dels punts més emblemàtics del nord i centre de les Garrigues. El desnivell acumulat és de 1.900 m i, com a novetat, la marxa és puntuable per al Circuit Català de Caminades de Resistència amb 16 punts.

Amb l’estrena, l’any passat, l’organització va poder detectar alguns aspectes a millorar, que se resoldran a l’edició de 2018. L’arribada, per exemple, serà al Pavelló de l’Oli, de manera que els caminadors tingui accés directe a les dutxes i serveis. Aquest any, a més, la marxa de l’Aranyó i la marxa dels Bessons, dues caminades populars de menys quilòmetres que es fan el mateix dia, tindran l’horari de sortida a 2/4 de 9 del matí en lloc de les 7 de l’any passat. Es tracta de dues marxes de 26 i 15 km respectivament. Així mateix, l’organització reforçarà aquells avituallaments que l’any passat van quedar menys atesos. El Centre Excursionista espera que aquest any, a més, es pugui fer el recorregut plantejat de manera íntegra, ja que el 2017 una nevada la nit anterior va obligar a desviar una part del circuit llarg, precisament un dels trams més atractius.

Foto Centre Excursionista Borges-Garrigues

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.