Tot a punt a les Borges Blanques per a la proclamació del pubillatge 2017-18

0

La capital de les Garrigues ha preparat una jornada per a celebrar la proclamació del pubillatge 2017-18, al matí d’aquest diumenge, 19 de novembre, al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques. Els actes començaran a les 11.30 hores amb una cercavila amb gegants i diables de la comissió de la Trobada de Gegants, que anirà des de l’ajuntament fins al Pavelló de l’Oli.

A les 12 hores començarà el vermut amb el grup Afro Caribbean Collective i inflables per als infants, per donar pas a les 13 hores a l’acte formal de Proclamació del Pubillatge 2017-18, al mateix Pavelló de l’Oli de la capital garriguenca. La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha volgut “animar a grans i petits a prendre part en aquesta gran celebració, que estarà plena d’elements de cultura popular que ens permeten projectar el nom i els atractius de les Borges arreu de Catalunya i més enllà, com han fet molt bé el Pol, l’Aroa, l’Ismael i la Sònia durant aquests dos darrers anys”.

Foto Ajuntament de les Borges Blanques

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.