Tot a punt per a la 20a Setmana Cultural del Conservatori, que incorpora un taller d’Animac sobre bandes sonores

0

El Conservatori i l’Escola Municipal de Música de Lleida celebren la 20a edició de la seva Setmana Cultural amb diverses novetats, com són un taller d’iniciació a bandes sonores coorganitzat amb l’Animac i el concert del guanyador del 1r Concurs Ricard Viñes Piano Kids and Youth. La tinent d’alcalde Montse Parra ha explicat que la Setmana Cultural és una mostra del que es fa al Conservatori i l’Escola de Música i que permet els alumnes compartir activitats i espais, alhora que interactuen, aprenen i assisteixen a concerts. Parra ha destacat que en aquesta 20a Setmana s’ha afegit al programa el taller “La música que es veu” que és d’iniciació al món de les bandes sonores i que l’impartirà el creador musical especialitzat en audiovisual, Josep Maria Baldomà. L’activitat està promoguda conjuntament amb l’Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, i el resultat del taller es podrà veure el dia de la cloenda de la mostra, que enguany té com a fil conductor la música.

La tinent d’alcalde també ha posat en relleu que es podrà gaudir del concert de piano a càrrec de Minjae Back, guanyador del 1r Concurs Ricard Viñes Piano Kids and Youth. El concurs va ser creat per la Paeria, l’Auditori Municipal Enric Granados i el Conservatori per descobrir nous talents musicals en edats primerenques, fins als 17 anys. La iniciativa s’alterna amb la convocatòria els anys parells de la versió sènior, dirigida a pianistes de fins a 32 anys. Entre altres activitats, hi haurà la X Trobada de Pianistes de les Terres de Lleida EMM Balaguer i el concert de les orquestres de corda i vent del Conservatori Municipal de Música de Barcelona (CMMB ) i de l’orquestra de corda de GP del Conservatori de Lleida.

Foto Paeria

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.