Tot a punt per a la Marxa Heroica de Fulleda

0

L’Ajuntament de Fulleda, amb la col·laboració de Boira Bike, ha organitzat la Marxa Heroica, que tindrà lloc el 5 de març a les 8.30 hores en aquesta població de les Garrigues. La cita ha obert avui les inscripcions. La jornada consistirà en una marxa a peu de 30,5 kilòmetres, amb 557 metres de desnivell positiu acumulat, amb sortida i arribada a la Sala de Fulleda (sala polivalent de la població), i que es pot fer corrent o caminant. Transitarà per l’anomenada Ruta dels Miradors i les Fonts de Fulleda. 

Es tracta d’una marxa eco-responsable, ja que transitarà per zones d’alt interès ecològic, de manera que no es podran abandonar deixalles a la natura, caldrà seguir estrictament el recorregut marcat sense utilitzar dreceres i l’organització farà servir, sempre que sigui possible, material reutilitzable o reciclable i procedirà a la recollida de tot el material utilitzat per al marcatge i abalisament el mateix dia de la prova. La inscripció inclou la participació en la Marxa Heroica i en el sorteig de productes de proximitat, els avituallaments líquids i sòlids lleugers durant la prova, l’avituallament de meta, l’accés a vestuaris i l’assegurança d’accidents.

Si les condicions climatològiques ho requereixen, l’organització podria demanar un material obligatori a tots els atletes que participin en la prova sense el qual s’impediria la participació. A més, hi ha un material aconsellat que inclou telèfon mòbil, pals de trekking, sistema d’hidratació de 0,5 litres mínim, i motxilla o camelback.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.