Tot a punt per a la XXII Mostra Gastronòmica de les Garrigues

0

El Consell Comarcal de les Garrigues ha presentat avui dijous, 3 de novembre, la XXII Mostra Gastronòmica de les Garrigues que enguany se celebrarà durant els caps de setmana i festius del 5 de novembre al 18 de desembre. L’acte ha tingut lloc a la Cooperativa de Sant Isidre de les Borges Blanques i ha comptat amb la participació del president del Consell, Antoni Villas, acompanyat del diputat provincial i alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, així com de restauradors que participen en la Mostra i altres responsables de la iniciativa.

Foto Consell Comarcal de les Garrigues

Foto Consell Comarcal de les Garrigues

En la seva intervenció, Antoni Villas ha volgut “agrair a la Cooperativa Sant Isidre i als deu restaurants que participen en la Mostra la seva feina i el suport a la iniciativa que, amb vint-i-dues edicions, està molt consolidada”. Villas ha destacat que la Mostra és “una eina més de promoció de la comarca, com ho són les fires i les festes majors, on s’expressa com pensa i com viu aquest territori, a través dels seus productes i la seva gastronomia” i ha afegit que “creiem que la Mostra és la millor manera d’invitar a tothom perquè vingui a conèixer la comarca”.

Enguany, es vol donar un paper encara més destacat a l’oli d’oliva verge extra, producte que és un dels motors econòmics de la zona i que marca el paisatge i territori de la comarca. A més, la presentació d’aquest dijous ha donat el tret de sortida a la temporada de fires i festes de l’oli de la comarca. Durant l’acte s’ha fet la premsada del primer raig d’oli als molins de la cooperativa. Així mateix, els assistents han pogut degustar un tast d’alguns dels plats que se serviran en el marc de la Mostra.

A l’edició de l’any passat, els restaurants que participaven en la Mostra van servir 1.400 menús, un 10% més que l’any anterior. Els restaurants que participen en aquesta XXII Mostra Gastronòmica de les Garrigues són:

Restaurant Ca la Margarida de l’Albi
Restaurant La Placeta d’Arbeca
Restaurant Hostal Benet de les Borges Blanques
Restaurant El Sindicat de Tarrés
Restaurant Masia les Garrigues de les Borges Blanques
Restaurant Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues
Restaurant El Castell de la Floresta
Restaurant Miravall de Juneda
Restaurant La Garbinada de Granyena de les Garrigues
Restaurant Erigard de les Borges Blanques

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.