Turisme de Lleida proposa una nova visita guiada de tardor

0

Turisme de Lleida proposa aquest dissabte, a les 11.30h, una nova visita guiada de tardor. Es tracta de ‘Petits grans racons’, que recorre l’Eix Comercial, ensenyant i explicant els principals espais i monuments que formen part del patrimoni històric i artístic de la ciutat.

Aquesta ruta va adreçada més al visitant que no coneix la ciutat i per aquest motiu s’ha programat per a aquest dissabte, en mig d’un pont festiu, en el qual es preveu més afluència de visitants forans. Els punts que es visiten i s’expliquen són: l’Església de la Sang, la Catedral Nova, l’antic Hospital de Santa Maria, La Capella del Peu del Romeu, el Palau de la Paeria, l’Església de Sant Joan, el Palau de la Diputació, la Casa Sauces i el Portal de Magdalena, amb les restes arqueològiques amagades que es descobreixen amb la visita. Una iniciativa que combina el comerç i el patrimoni.

Les properes visites programades són:

Dia 21 d’Octubre: ‘La Cobla dels Joglars’

És una ruta interactiva que s’endinsa en la vida quotidiana de la Lleida medieval. El recorregut se centra en la Costa del Jan, el Peu del Romeu, l’Església dels Dolors, La Font del Roser, el Dipòsit de l’Aigua, La Panera i Sant Martí. Cal destacar la joia del Dipòsit de l’Aigua com un espai poc conegut del patrimoni de la nostra ciutat que cal donar a conèixer.

Dia 28 d’Octubre: ‘La Lleida Modernista’

El recorregut inclou els edificis més emblemàtics d’aquest estil al centre de la ciutat. Es visiten exteriorment la Casa Magí Llorens, l’antic Cinema Vinyes (interior i exterior), la Casa Xam-mar, la Casa de la Lira, la Casa Baró, i les Cases Balasch (interior d’una casa, que és un establiment comercial).

Les visites guiades tenen un preu de 5 euros i són gratuïtes per als menors de 13 anys. El punt de sortida és l’oficina de Turisme de Lleida, al carrer Major, a les 11.30 h. Cal inscripció prèvia.

Petits grans racons

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.