Un total de 98 “padelistes” participen en el torneig mixt solidari a benefici de Down Lleida

0

Aquesta tarda s’ha celebrat el lliurament dels trofeus als guanyadors del torneig de pàdel mixt, organitzat pel Pàdel Indoor a benefici de Down Lleida. En total han participat 98 esportistes, en aquesta cinquena edició, que s’han distribuït en quatre categories.paddle-down

Els campions de la primera categoria han sigut Toni Vitores i Sara Otto. De la segona, s’han proclamat campions Marta Olivé i Òscar Lacambra. La parella formada per Laura Batalla i Jordi Bonet han estat els millors de la tercera categoria, mentre que Joan Esteruelas i Rosa Lorenzo han quedat campions de la quarta. A l’acte de lliurament de trofeus, a més a més del tinent d’alcalde Rafael Peris, hi han assistit el regidor Paco Cerdà; el director territorial d’Esports, Joan Segura, i la representant de Down Lleida, Georgina Llansses.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.