Una ciutat millor amb en Postu

0

Després de més de 37 mil seguidors a les xarxes socials, ser èxit de vendes el Sant Jordi de 2015, i amb una capacitat única per fer virals imatges humorístiques de la vida rural lleidatana, en Postureig de Lleida ha esdevingut un personatge de referència a les comarques de Ponent.

Segurament, qualsevol altra persona, hagués aprofitat “la fama” que ha adquirit el personatge, per garantir-se- de forma legítima- una bona font d’ingressos i treure’n tot el rèdit possible del seu posicionament. Però sens dubte, la persona que mou els fils del nostre lleidatà més “posturil”, ha marcat fortes distàncies respecte a això, i és molt diferent. La prova la tenim amb l’acte d’ahir, la #PostuHoli. Els diners recaptats es dedicaran a la iniciativa “Open Arms” que ajuda als refugiats. Però aquest no és l’únic acte solidari del Sr. Postu. En porta fets molts. I sempre que en fa un, hi ha una base solidària al darrere. Mai el benefici econòmic personal.

El millor d’aquesta història, és que Postureig de Lleida mou a milers i milers de persones joves darrere seu. Sense adonar-se’n (o potser sí) està fent una de les coses més importants que es pot fer per canviar una societat: pedagogia entre la gent més jove. Sens dubte, amb les seves mostres de solidaritat constants, no solament ajuda a unes causes concretes, sinó que a poc a poc fa que el futur de la ciutat, que està en mans dels joves, estigui carregat de solidaritat i somriures. Tant de bo hi hagués més “Postus” a cada vila. Però sol n’hi ha un, i tenim la sort que sigui lleidatà.

postu

No m'agradaM'agrada (+1, 1 vots)
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.