Unipreus entrega el xec de 1500 euros solidaris de l'”I Love kets” a Creu Roja Lleida

0

Ahir l’empresa lleidatana Unipreus-Wala va fer l’entrega d’un xec de 1.500 Euros a Creu Roja Lleida com a donació solidària per finançar projectes socials i pedagògics. Creu Roja Lleida destinarà els diners a la prevenció de l’exclusió escolar, amb l’objectiu de donar suport a infants i adolescents que actualment viuen una situació de vulnerabilitat social i garantir l’accés a l’educació en igualtat de condicions.

Aquesta donació d’Unipreus s’emmarca dins la campanya “I love kets” de Postureig de Lleida, que amb les seves campanyes solidàries ha marcat un abans i un després a Ponent en la recaptació de fons per a tot tipus de causes. Unipreus i Wala celebraran la “Setmana dels Kets” fins a l’11 de març, on oferiran descomptes de fins al 20% en una àmplia selecció de marques de kets. Per cada compra s’obsequiarà als clients amb la “PostuXapa” d’ “I Love Kets”.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.