“We fear” i “Prefiero que seamos amigos”, aquest cap de setmana, a LaTemporada

0

Dimitri Ialta i Virgina Fochs porten al Teatre Municipal de l’Escorxador el seu espectacle sobre la por, i Lolita Flores protagonitza una comèdia francesa sobre els límits de l’amistat, a La Llotja. LaTemporada, la programació estable d’arts escèniques i música de Lleida, proposa per aquest dissabte i diumenge dos espectacles teatrals: “We fear” i “Prefiero que seamos amigos”.

Foto Paeria

La primera obra es pot veure avui i demà (divendres també s’ha representat) al Teatre Municipal de l’Escorxador de la mà de Dimitri Ialta i Viginia Fochs. “We fear” es construeix entorn a la por i a aquest sentiment, que es presenta amb quatre cares diferents: al canvi, al fet de viure a contracorrent, al silenci i a la gestió de la dimensió espiritual de l’home contemporani. La peça combina les arts escèniques i visuals en un viatge a la cerca de diferents expressions artístiques i sabers. És un projecte liderat pel director artístic de FiraTàrrega i codirector del Postgrau de Creació en Arts de Carrer, organitzat per la UdL i la Fira, Jordi Duran. Segons la companyia, “We Fear” és un projecte d’arts multidisciplinars creat per Eva Marichalar-Freixa (Cia. Virginia Fochs), liderat per Duran (Cia. Dimitri Ialta) i que compta amb la col·laboració de la creadora mexicana Daniela Caloca.

Les relacions personals i la recerca de l’amor són els conceptes en què es basa “Prefiero que seamos amigos”, una comèdia francesa dirigida per Tamzin Towsend, amb Lolita Flores i Luis Mottola com a protagonistes. Els espectadors de l’obra, que es pot veure aquest vespre al Teatre de la Llotja de Lleida, seran testimonis de l’odissea de Claudia i Valentín per estimar-se i els farà pensar en qui no ha sentit alguna vegada el títol de l’obra.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.