400 participants a la Ruta de la Boira

0

Unes 400 persones han participat aquest diumenge al matí a la segona edició de la Ruta de la Boira del Pla d’Urgell. Més de la meitat han fet el recorregut llarg, de 22 quilòmetres que ha arribat fins al Castell del Remei i Ivars d’Urgell, passant també per l’estany. La resta de participants han fet el recorregut curt, de 10 quilòmetres. L’organització va haver de tancar les inscripcions el divendres passat per motius logístics i de cara a l’any vinent ja s’estan estudiant altres ubicacions, ja que es tracta d’una ruta itinerant que cada any té la intenció de canviar de lloc. La boira, que dóna nom a la ruta, no ha estat present avui acompanyant als participants. La ruta també ha tingut caire solidari, ja que un euro de cada inscripció es destinarà per pagar el trasllat d’un nou cavall de la Camarga per a l’estany d’Ivars i Vila-Sana i que tindrà el nom de Boira.

La ruta es complementa amb la Fira Lifara que s’ha fet durant tot el dia al pavelló municipal de Vila-Sana amb una cinquantena de parades de productes artesans i de proximitat.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.