58 alumnes d’FP Dual faran pràctiques a la Paeria el curs que ve

0

L’Ajuntament de Lleida comptarà el curs que ve amb 58 alumnes d’FP Dual que faran pràctiques a diferents departaments municipals. La Paeria té convenis amb diversos centres docents de la ciutat perquè els estudiants tinguin l’oportunitat de fer les pràctiques externes i aplicar els coneixements teòrics adquirits a la seva formació acadèmica.

Els convenis de col·laboració que la Paeria ha signat per aquest curs 2018-19 han estat amb el Centre Integral de FP Ilerna (13 alumnes), el Col·legi Episcopal Mare de Deu de l’Acadèmia (14), l’Acadèmia Martínez (10) i els instituts La Caparrella (1), Torrevicens (2) i Ronda (18). Els alumnes cursen graus superiors de diferents branques educatives, com Administració i Finances, d’Educació Infantil o Animació Sociocultural, entre altres. A més, fan pràctiques a l’Ajuntament alumnes de cicles formatius i de diferents universitats.

Els serveis i centres educatius de la Paeria acullen i tutoritzen aquests alumnes. La seva experiència a les diferents dependències municipals contribueix a la professionalització de la docència i permeten als estudiants aplicar i complementar els coneixements. La formació requereix un compromís dels actors implicats educadors, tutors i tutores de les diferents dependències municipals i professorat dels centres.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.