Acord entre la Paeria i el Patronat de la Passió per oferir projeccions de cinema comercial a Cervera

0

La Paeria de Cervera i el Patronat de la Passió han arribat a un acord per oferir a la ciutat projeccions de cinema comercial el primer dissabte de cada mes fins a final d’any. Les sessions comencen dissabte 1 de setembre amb una doble projecció: “Vaya Bichos”, un film d’animació per a tots els públics, a les 17.30 hores, i “Alpha”, una pel·lícula d’aventura i drama històric, a les 20.30 hores.

Segons el consistori, la iniciativa permet recuperar les projeccions de cinema comercial a Cervera després del tancament del Cinema Casal el 2014. Es tracta d’una prova pilot, fins a final d’any, que es perllongarà l’any vinent si té èxit. En la mateixa línia de promoure les projeccions de cinema a la ciutat, el 2017 la Paeria de Cervera es va adherir al Cicle Gaudí, una iniciativa impulsada per l’Acadèmia de Cinema Català per oferir la projecció de pel·lícules de producció catalana en localitats que no disposen d’una programació estable de cinema.

Després del parèntesi de l’estiu, el Cicle es reprèn divendres 14 de setembre, a les 22 hores, amb la projecció de “Jean-François i el sentit de la vida”, dirigida per Sergi Portabella. En aquest cas, les pel·lícules es poden veure a la sala d’actes Francesc Buireu.

Foto Paeria de Cervera

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.