Aitona retrà homenatge a la vellesa en una nova edició del Dia de l’Ancianitat

0

El proper diumenge 26 d’agost, Aitona (Baix Segre) brindarà el seu homenatge a la vellesa amb la celebració d’una nova edició al municipi del Dia de l’Ancianitat. La jornada, organitzada per l’Ajuntament i la Congregació de Germanetes dels Ancians Desemparats –amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats d’Aitona i la Diputació de Lleida-, té com a objectiu reconèixer els valors i homenatjar la tasca que duen a terme els aitonencs i aitonenques de més edat.

El dinar de germanor i l’entrega de les plaques commemoratives, actes centrals de la festa La Festa d’Homenatge a la Vellesa d’Aitona arrencarà a les 11 h. amb una missa solemne a la capella de la residència de les Germanetes presidida per l’Excm. i Rvdm. Bisbe de Lleida, Salvador Giménez; amb l’assistència del Pare Joan María Mayol, rector del Santuari del Monestir Montserrat, de les autoritats municipals i les Pubilles i Hereus de l’any 2017; i amb l’acompanyament del Cor Etosca.

A partir d’aquí, tindrà lloc una veneració de la relíquia de Santa Teresa Jornet i el cant de l’himne a la Santa; un petit refrigeri per a tots els assistents; una xerrada explicativa a càrrec del Pare Joan María Mayol, rector del Santuari de Montserrat, sobre la ‘Devoció a la Verge de Montserrat al món i
les Confraries’.

Tampoc hi faltaran el tradicional dinar de germanor i el lliurament de plaques commemoratives a les persones que enguany compleixen 80 anys i als matrimonis que celebren les noces d’or; una sessió de ball; l’entrega de les plaques commemoratives als residents de Llar de Santa Teresa Jornet que compleixen 80 anys; la projecció del vídeo ‘Un passeig per l’Aitona de Santa Teresa Jornet’; actuacions musicals; i xocolata desfeta amb coca per a tots els participants.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.