Alcarràs acull un laboratori d’idees, el primer pas per aconseguir “re-pensar una bio-regió”

0

Alcarràs ha organitzat aquest dissabte un laboratori d’idees amb l’objectiu de “re-pensar una bio-regió”, un projecte que busca incidir i trobar solucions en quatre grans blocs de la societat actual: pensament i recerca, associacions, empreses privades del territori i administracions públiques.

L’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, ha explicat que aquest és només l’inici d’una gran iniciativa. “Ara toca donar-li forma i continuar treballant en aquest projecte i poder explicar a Europa quins recursos podem obtenir de la gran biodiversitat que tenim al Baix Segrià”.

El projecte compta amb la col·laboració de la Universitat de Lleida, així com dels ajuntaments de Torres de Segre, Alcarràs, Montoliu, Seròs, Soses, Sudanell i Albatàrrec. “Ara és el moment d’implicar-nos des de cada Consistori i trobar solucions a nivell socio-econòmic, buscar la viabilitat de les empreses del nostre territori…”. I ha afegit: “Creiem molt en el Baix Segrià, així com en la seva economia de qualitat”. És per això, que ha deixat constància que cal seguir treballant i apostant pel motor econòmic de la població -l’agricultura i la ramaderia- i generar projectes vinculats al propi territori.

Foto Ajuntament d’Alcarràs

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.