Alcarràs sancionarà a tots els propietaris de gossos que no recullin els excrements del seu animal de la via pública

0

La Policia local d’Alcarràs ha intensificat aquests dies la vigilància als carrers per intentar eradicar la problemàtica dels excrements de gos a la via pública. L’Ajuntament de la població ha detectat que tot i les campanyes efectuades i les denúncies interposades, la situació no millora.

Des del cos de la Policia d’Alcarràs afirmen que “és un problema de difícil solució, ja que entenem que és una qüestió de cultura i civisme personal”. És per això, que “hem començat a fer servei de paisà en les zones on hem detectat una major presència d’excrements i en les hores en què la gent treu a passejar els gossos“.

La Policia local d’Alcarràs passa així de la fase d’avisos a un període ja de sanció, per la qual cosa cada cop que s’enxampi una persona que no reculli els excrements del seu gos s’aixecarà la corresponent denúncia.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.