Almenar reforça la vigilància del municipi

0

L’Ajuntament d’Almenar reforçarà la vigilància del municipi mitjançant la contractació d’una persona habilitada per exercir tasques de vigilant municipal. A partir d’ara, aquesta persona farà rondes de vigilància pel nucli urbà per tal de vetllar pel compliment dels reglaments i les ordenances municipals, ordenar i regular el trànsit en el nucli urbà i —si s’escau— participar en tasques d’auxili al ciutadà i de protecció civil, a més de custodiar instal·lacions i dependències municipals.

Per tal d’incrementar l’efectivitat del servei, el vigilant municipal portarà a terme les rondes de vigilància urbana d’una forma aleatòria, repartides entre tots els dies de la setmana i entre les 24 hores del dia, sempre en estreta coordinació amb l’àrea d’Alcaldia.

L’alcaldessa d’Almenar, Teresa Malla, ha explicat que aquesta iniciativa “té l’objectiu d’incrementar la vigilància del poble i la seguretat dels veïns d’una forma visible i eficaç, i respon a una demanda que en aquest sentit havia fet molta gent del poble ”. Malla ha aegit que la persona contractada —que de fet ja tenia un altre contracte previ per fer les tasques de guàrdia rural— disposa de tots els permisos preceptius i té un perfecte coneixement del poble. El contracte amb la persona responsable del servei té una durada d’un any.

Ajuntament Almenar

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.