Arrenca el I Mon Amour Mollerussa Summer Festival

0

A les 12 del migdia d’aquest divendres obria portes el I Mon Amour Mollerussa Summer Festival, un esdeveniment musical de gran format i amb un potent cartell que vol recuperar el concepte Monamour amb el qual durant 15 anys es va celebrar al Parc de La serra de la capital del Pla d’Urgell una convocatòria musical i amb acampada, coincidint amb la celebració de La Mona. Avui, el festival Mon Amour reprenia aquell esperit i aixecava el teló d’un esdeveniment que vol consolidar-se, reivindicar el Parc de La Serra de Mollerussa com un espai d’oci i recinte de referència i que respon alhora a una demanda d’oci a la ciutat.

Foto Ajuntament de Mollerussa

Passades les 6 de la tarda va obrir el festival la formació lleidatana Lo Pardal Roquer en una actuació en què no va faltar la cançó Sóc de l’Oest, que va popularitzar la seva carrera, versionada per altres grups i reconeguda per molts com l’himne no oficial de les Terres de Lleida. Ja a primeres hores del matí van anar arribant els primers assistents, la major part d’ells participants que volien acampar i que no volien perdre l’oportunitat de fer-ho en la pineda a l’ombra. I és que avui ha estat un dia calorós i també s’ha notat al festival.

Pel que fa a les actuacions musicals, es va continuar amb el també grup lleidatà Koers amb el seu reggae pop. El van seguir la formació Fa1na, també de les terres de Lleida, per donar pas a un dels concerts més esperats, el del popular Macaco, al que van seguiur Brams, Marky Ramone, Aliolli i DJ Monka, en una nit que s’allargarà fins a les 6 de la matinada.

Avui dissabte i revetlla de Sant Joan, els concerts arrencaran a les 6 de la tarda Cesck Freixas, incloent-hi la resta del cartell els concerts d’Els Amics de les Arts, Amparanoia, Xeic!, Boikot, La Cosa Nostra i DJ Sendo. Abans però, i amb l’objectiu de dinamitzar les hores sense música, es portaran a terme diferents activitats com un Vermut electrònic, de 12 a 2 del migdia, o es rebrà la visita del Sr. Postu, a partir de les 5 de la tarda.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.