Aspid recapta 1.700 euros per a les Vacances Terapèutiques de 24 usuaris del Centre d’Atenció Diürna

0

ASPID ha recaptat aquest diumenge un total de 1.700 € per al Centre d’Atenció Diürna “Candi Villafañe” en el decurs del primer acte commemoratiu de la celebració dels 10 anys del centre de dia. L’activitat va consistir en un vermut lúdic celebrat al Bar Gilda, amb animació i música en directe, en el qual els assistents (durant el matí van passar unes 300 persones) van participar en el sorteig d’11 paneres, a més de fer “consumicions solidàries”.

Els beneficis de l’acció solidària aniran destinats al programa de Vacances Terapèutiques dels usuaris del centre de dia. Un total de 24 inscrits, en dos grups de 12, participaran aquest juliol en l’activitat lúdica, que s’ha vingut celebrant els darrers anys amb un balanç molt positiu. Els responsables d’ASPID remarquen que “en molts casos, aquest programa és de les poques oportunitats que tenen els usuaris de gaudir d’una experiència com aquesta”.    

L’activitat ha estat conduïda pel pallasso, guionista, animador, cantant i músic Ferran Aixalà, amb activitats participatives i música en directe. Igualment, els assistents van participar en el sorteig d’11 paneres solidàries, amb productes i serveis de proximitat de tot tipus oferts per empreses i establiments del territori lleidatà.

ASPID va posar en marxa l’any 2008 el seu centre de dia, primera experiència a Catalunya de posada en funcionament d’un model d’atenció diürna per a persones amb discapacitat física. El centre és un servei que ofereix atenció en règim diürn a persones amb discapacitat física, que es troben en edat laboral i requereixen de serveis especialitzats, però no troben en la comunitat els suports que necessiten.

Vermut solidari d’Aspid

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.