CCOO de Lleida continua la seva lluita contra les falses cooperatives de la indústria càrnia

0

CCOO d’Indústria de Lleida continua la seva lluita contra els falsos autònoms i les falses cooperatives, i per això denúncia la situació laboral d’una treballadora de la falsa cooperativa Servicarne que treballava a l’escorxador Avidel, antiga Milsa, del Grup Vall Companys.

Aquesta treballadora estava de baixa per maternitat, quan la baixa es va acabar, la treballadora va demanar el reingrés a la seva feina a Avidel, aquesta empresa li respon per escrit que no li constava al seu cens com a treballadora, i la falsa cooperativa Servicarne li respon que no té feina per a ella.

La treballadora va acudir a CCOO de Lleida per exposar aquest greuge i demanar ajuda. En aquests moments el Gabinet Tècnic Jurídic del sindicat està estudiant quins són els passos que s’han de seguir a partir d’ara, cal tenir en compte que a la vida laboral d’aquesta treballadora hi consta que ha estat treballant per aquestes dues empreses: Avidel i la falsa cooperativa Servicarne.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.