CGT Lleida precinta el departament d’Ensenyament i fa una crida a la mobilització del 18 de gener

0

El sindicat CGT Ensenyament comença a escalfar els motors per la mobilització que hi ha convocada pel 18 de gener, coincidint amb la setmana de debat d’esmenes parcials als pressupostos de la Generalitat per l’any 2017. En l’acció que s’ha dut a terme aquest dilluns al matí han precintat la porta d’entrada als serveis territorials d’Ensenyament a Lleida.

La convocatòria del 18 de gener és una crida als treballadors i treballadores de l’ensenyament públic no universitari de Catalunya a fer vaga perquè consideren que ara és el moment de començar a revertir les retallades i creuen que una vaga durant el debat d’esmenes als pressupostos pot donar opcions d’assolir les reivindicacions que plantegen. Per contra la resta de sindicats docents, USTEC-STEs IAC, CCOO, ASPEPC SPS i UGT, han convocat una jornada de vaga el 9 de febrer arreu de Catalunya si Ensenyament no s’asseu a negociar les seves reivindicacions i estableix un calendari de retorn de les condicions laborals a l’escenari anterior a les retallades. La CGT també se suma a aquesta convocatòria de vaga, tot i que considera més urgent fer-la durant el debat i no el dia 9, quan es preveu que hi hagi la votació dels comptes.

CGT Lleida

 

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.