CGT Lleida rebutja el nomenament de Meritxell Ruiz com a consellera d’Educació

1

La CGT de Lleida considera que la nova consellera d’Educació, Meritxell Ruiz té un passat “gens innocu” en matèria d’ensenyament i mostren “el rebuig més profund” envers el seu nomenament, que demà es farà oficial. Segons l’organització les últimes mesures aplicades durant la gestió de la consellera Irene Rigau portaven la signatura de Ruiz, que fins ara era la responsable de la Direcció General d’Atenció a les Famílies i a la Comunitat Educativa. La CGT denuncia que “en només 4 anys al capdavant de la direcció, la senyora Ruiz és la responsable de la retallada més gran de beques menjador en tots els anys d’aquesta suposada democràcia”.

Informe pediàtric de P-3

Meritxell Ruiz

Meritxell Ruiz

La CGT considera que un altre exemple de polítiques promogudes per Meritxell Ruiz és l’informe pediàtric de P-3, que primer es demanava als infants matriculats en centres d’alta complexitat educativa i que ara també els demanen als de les escoles rurals: “Aquest informe que venen com a una fórmula infal·lible per detectar qualsevol problema des de l’arrel, no és més que una estigmatització dels infants des de l’arrel”.

Des de la CGT asseguren que no tenen cap esperança que la nova consellera comporti algun tipus de canvi positiu i adverteixen que estaran fiscalitzant i denunciant “amb el puny tancat totes aquelles mesures antieducatives i antisocials en matèria d’educació que repercuteixen negativament en els infants i en la classe treballadora”.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.

1 comentari

  1. Avatar
    Mª Dolors el

    Jo no puc opinar perque no la conec, Ara be si hi ha algún cas en que el candidat no es digne de lo que se li encomana, tendrien que buscar-ne un altre Desitgem que les coses es facin clares i netes de bon comensament