Comença la festa major de l’AV del barri de Pardinyes

0

El veïnat del barri de Pardinyes van iniciar ahir dijous la seva festa major amb la festa Happy Holi, la concentració de penyes i el pregó de la festa. L’alcalde accidental Rafael Peris, que és regidor d’aquest barri, acompanyat de la tinent d’alcalde Montse Mínguez, va compartirel tret de sortida de les festes, i va convidar tothom a gaudir de la festa i a viure-la amb cohesió i civisme.

Foto Paeria

L’encarregada del pregó d’enguany ha estat la veïna de Pardinyes, Ramona Salla, qui va destacar el paper de l’entitat veïnal al barri. El president de l’AV, Rafa Fernández, també va agraïr l’esforç en l’organització del programa festiu, amb el desig que els veïns hi participin i s’ho passin bé en convivència.

Com és tradicional, en aquest tret de sortida festiu, es va fer la presentació de les pubilles i hereus i es vanpenjar les escarapel·les a les 33 penyes que enguany participen en la festa. Paral·lelament es va jugar el torneig d’estiu de futbol 7 i la nit va sonar al ritme del Pepe Marin Rock Festival i les actuacions de Brainwashed i Remolke.

Avui a la tarda es farà la inauguració dels grafits pintats a la plaça de Josep Piñol. Fins diumenge el programa que ha preparat l’AV està farcit de jocs infantils, activitats a les penyes, esports i revetlles populars. A més, com cada any, tindran lloc l’homenatge a les parelles que compleixen les noces d’or, als nounats o el vermut per als jubilats. Dilluns es farà lamissa en memòria del difunts del barri a la parròquia Santíssim Salvador. S’ha promogut una nova edició del concurs de fotografia de la festa major i del de balcons perquè les millors fotos a Instagram i els balcons i penyes més ben guarnits guanyin premis.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.