Conferència de Tomàs Manyosa en el marc de Mollerussa Capital de la Sardana

1

“Contrapassos, sardanes curtes i sardanes llargues” és el nom de la conferència que impartirà el reconegut investigador folklorista Tomàs Manyosa el pròxim dilluns 1 de febrer a les 5 de la tarda al Centre Cultural de Mollerussa. La xerrada forma part de la programació de les Aules d’Extensió Universitària Guiu-Clara de la capital de l’Urgell. Amb aquesta conferència, oberta al públic, els organitzadors de les Aules es sumen a altres associacions de la ciutat que col·laboren i participen en els actes de Mollerussa Capital de la Sardana 2016.

Tomàs Manyosa compta amb un ampli currículum musical, de dansa i d’altres activitats culturals. Ha composat diverses sardanes per a cobla, i ha actuat tant com a ballarí solista com dins de les companyies de José Tamayo o el Gran Teatre del Liceu. A més, ha elaborat coreografies pels grups de teatre del Centre Sant Vicenç, la Faràndula i el Teatre del Sol. Ha estat professor de diferents entitats de dansa tradicional catalana, així com director general de nombrosos espectacles i activitats culturals. És co-autor de la coreografia del Ball de la Bola de Sabadell (1998), i va ser president de l’Esbart Sabadell Dansaire del 1988 al 89.

guia mollerussa sardanes

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.