Conveni de col·laboració entre el Consell de les Garrigues i l’Ajuntament de les Borges per a la creació i difusió d’un fons audiovisual de la comarca

0

Aquest dimecres, 27 de desembre, el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, i l’alcalde de l’Ajuntament de les Borges Blanques, Enric Mir, han signat un conveni de col·laboració per a la creació i difusió d’un fons audiovisual de la comarca de les Garrigues.

Aquest acord, que s’ha signat a la seu de l’ens comarcal, es basa en el servei de cobertura dels actes més destacats de les Garrigues que actualment està duent a terme Les Borges TV, el servei municipal de la capital de la comarca, juntament amb la difusió dels esdeveniments importants de les Borges Blanques. Així, arran d’aquesta col·laboració quantificada en 1.500 euros anuals, el Consell Comarcal també podrà disposar d’aquests materials amb el compromís de recopilar-los en un fons audiovisual que deixi testimoni gràfic de les informacions, tradicions culturals i esdeveniments significatius de les Garrigues a les pròximes generacions.

El servei municipal de televisió

D’aquesta manera, la institució comarcal contribuirà a sufragar una part de les despeses de funcionament d’aquest servei municipal que funciona ininterrompudament des de l’any 2012, tot i que prèviament hi havia hagut un projecte similar anomenat “Fes TV”, i que emet exclusivament per internet.

Avui, la iniciativa ja compta amb una desena de col·laboradors en el seu equip humà que, tot i el caràcter voluntari i de formació de la majoria, ha aconseguit estabilitzar unes rutines de producció i generació regular de continguts televisius que han aconseguit fidelitzar audiències amb una molt bona acollida del públic, que valora molt la informació de proximitat.

Signatura del conveni

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.