Crespín inicia a l’Oficina d’Estrangeria de Lleida la ronda de visites als serveis de l’Administració de l’Estat

0

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha visitat aquest matí l’Oficina d’Estrangeria (OE) de Lleida on s’ha reunit amb el Cap de la Dependència de Treball, Francesc Sales, i amb la Cap de l’Oficina, Rosa Rosinach.

José Crespín obre així la ronda de visites prevista per als propers dies als diferents serveis de l’Administració General de l’Estat a Lleida (AGE) amb la finalitat de “conèixer de prop el treball dels funcionaris, les mancances que hi pot haver i detectar les possibles millores i solucions per fer possible una administració més útil, més propera i més eficient”. José Crespín s’ha interessat pel funcionament de l’Oficina, així com pels diferents tràmits relacionats amb estrangeria que es gestionen a l’Oficina com ara les autoritzacions de residència, els reagrupaments familiars o les sol·licituds d’arrelament. En el recorregut per les dependències, el subdelegat del Govern ha saludat el personal funcionari que hi presta servei als quals ha agraït “la feina i l’esforç perquè sou part essencial del bon funcionament a l’Administració General de l’Estat”, ha dit.

 

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.