Curs per millorar la competitivitat del comerç tradicional de Lleida

0

Prop d’una vintena de petits comerciants de Lleida participen aquesta setmana en un curs per millorar la competitivitat del comerç tradicional de la ciutat. La iniciativa, sota el nom “Adaptació i evolució del comerç de proximitat”, té lloc al Parc Científic de Lleida i està adreçat a propietaris de comerços tradicionals que vulguin potenciar els seus negocis i donar una nova orientació als serveis que presten als seus clients, explorant noves línies de col·laboració amb altres comerços, tenir presència a internet per accedir a nous mercats, etcètera. En concret, el curs aprofundirà en com fer una anàlisi de mercat, com conèixer els gustos, tendències, disponibilitat i necessitats dels clients, com cercar els valors diferenciadors i especialització, com millorar l’experiència de compra del client, comerç en xarxa i altres canals de venda com el comerç on-line.

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, ha saludat aquest matí els propietaris d’establiments comercials que participen en aquesta iniciativa, dels quals vuit són comerços de roba i moda, un de decoració de la llar, dues joieries, una agència d’assegurances, dos establiments d’alimentació, dues sabateries i una floristeria, entre altres.

La iniciativa, a càrrec d’Òscar Fornas, director comercial i de màrqueting de MManagers i consultor i formador d’empreses, és gratuïta i està realitzada per l’Ajuntament de Lleida en el marc del programa Catalunya Emprèn, al que s’ha presentat conjuntament la Paeria i CeeiLleida, en coordinació amb Globalleida per donar suport a les persones emprenedores de les Terres de Lleida. Es tracta d’una acció subvencionada pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.

global-lleida-curs-comerç-tradicional

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.